video producer

Kreativ Video Producer sökes!

Vi behöver stärka upp Knockify-teamet ytterligare och söker dig som är grym på video och vill bli Knockifys nya Video Producer!

Vill du ha otroliga utvecklingsmöjligheter, jobba med Sveriges förmodligen skönaste team och verkligen få släppa loss din kreativa förmåga? Då bör du asap skicka iväg en ansökan till jobb@knockify.se. Du behöver inte knåpa ihop ett tråkigt CV om du inte vill. Berätta bara för oss vilken härlig människa du är och bifoga några arbetsprover från vad du tidigare har gjort.

För att trivas som Video producer hos oss så behöver du:

  1. Ha en kreativ ådra
  2. Ha erfarenhet av att stå bakom en filmkamera
  3. Kunna redigera film med kunskap av program såsom exempelvis Adobe Premiere Pro
  4. Vara en jäkligt skön person

Stort plus om du:

  • Även är grym på stillbilder
  • Har en känsla för det skrivna ordet (flytande svenska är ett måste!)
  • Klarar av krass humor 🙄

Vad du kommer att få arbeta med:

Som Video Producer hos Knockify så kommer du få ganska fria händer. Fokus ligger på att skapa enklare men professionella filmer i marknadsföringssyfte för företag i olika branscher. Filmerna kommer i första hand att användas på sociala medier. Du kan ibland behöva filma eget material och ibland finns det råmaterial som du ska klippa ihop/redigera.

Vi gissar att du även har en känsla för stillbilder, vilket då gör att det även kan bli en hel del fotografering. Om du gillar att skriva så kan du även få jobba med texter för sociala medier. Du kommer oavsett jobba tätt ihop med Content Creator.

Varför Knockify?

Knockify drivs av entreprenörer med riktigt höga mål. Det innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig. Vi vill att alla i teamet ska känna sig delaktiga och vara med på resan, därför är det alltid högt i tak och inga idéer är dumma. Vårt kontor ligger mitt i centrala Jönköping med närhet till allt. Du kommer att jobba vanliga kontorstider men det finns möjlighet till flexibilitet.

Ansök idag

Du behöver inte nödvändigtvis ha gått någon flashig utbildning eller ha 20 års erfarenhet. Har du en passion och talang för att skapa video samt en skön personlighet så vill vi att du söker till oss. Skicka en ansökan där du berättar lite kort om dig själv och bifoga (eller hänvisa till) tidigare arbete där du har skapat video/rörligt material: jobb@knockify.se (märk med Video Producer). Vid frågor kontakta Anna på 0736177166 eller anna@knockify.se.

Tjänsten är på heltid med fast lön. Sista ansökningsdatum är 2019-05-31 men tjänsten kan komma att tillsättas innan det.

Share

Post a comment