content manager

Content manager – Anlita istället för att anställa

Det är fler och fler företag som börjar inse att de behöver hjälp med sin digitala marknadsföring. Jag ser själv ofta jobbannonser där både stora och små företag söker content manager eller social media manager. Det är nya titlar som har börjat växa fram. Det kan vara svårt att hitta rätt person och dessutom är det inte säkert att det krävs en hel tjänst för detta, vilket gör det ännu svårare att hitta rätt. Därför vill jag i detta inlägg berätta om fördelarna med att anlita oss som content manager eller social media manager istället för att anställda.

Fördelar med Knockify som content manager

  1. Du slipper fundera på om du har hittat rätt. Vi har lång erfarenhet (jag har själv ca 14 års erfarenhet från både traditionell men också digital marknadsföring). Vi hänger med i de snabba svängarna som krävs i dagens digitala samhälle (en utbildning som vi själva bekostar). Vi jobbar med företag i olika branscher, vilket gör att vi har koll på vad som fungerar för olika målgrupper.
  2. Du får fler kreativa hjärnor. När du anställer så anställer du en person. Anlitar du oss får du flera kreativa hjärnor “på köpet”. Även om det vanligtvis är en person som utför det faktiska jobbet så är vi flera som brainstormar och bollar idéer. Är någon sjuk så kan någon annan rycka in. Dessutom är vi bra på olika saker, det kan vara svårt att hitta en person som kan allt.
  3. Du betalar för det du behöver. Vanligtvis har vi en fast kostnad per månad åt våra uppdragsgivare där vissa tjänster ingår (exempelvis framtagande och uppdatering av X antal inlägg på sociala medier) men vi kan naturligtvis hjälpa till med fler saker som dyker upp längs vägen. Vi löser det då per timma eller per uppdrag. Det kan ju vara så att det är mer som behöver göras vissa månader och mindre andra. Förutom att ta fram innehåll och uppdatera sociala medier, så kan vi hjälpa till med Facebookannonsering (retargeting), nyhetsutskick, pressreleaser, influencer marketing, Google AdWords, uppdatering av texter på hemsida mm. Vi har en bred erfarenhet av all typ av digital marknadsföring.
  4. Du tar mindre risk. Du slipper binda upp dig i anställningsavtal och du behöver inte tänka på sjuklön, pension eller semesterersättning. Vi har sällan bindningstid på våra avtal. Vid löpande avtal med fast månadskostnad så har vi vanligtvis endast en liten uppsägningstid.
  5. Du får en trogen partner. Du får en trogen, om inte trognare partner. Vi älskar våra uppdragsgivare och gör allt vi kan för dem. Vi brukar skämma bort dem med det där “lilla extra” och ser till att de är nöjda. Vi kommer ofta med idéer hur företaget kan utvecklas, även om det kanske egentligen inte ligger på vårt bord. Vi gillar att hjälpa till!

Vill du veta mer vad vi som content manager kan göra för dig? Kontakta mig på anna@knockify.se

Önskar dig en fortsatt härlig dag!
/Anna

Post a comment