ABOUT US

Hur vi jobbar

Vi är ett team av duktiga kommunikatörer och strateger som har lång erfarenhet och bred kunskap av digital marknadsföring. Vi är ett glatt gäng som älskar våra jobb. Det ryktas dessutom om att vi är både trevliga och väldigt roliga att hänga med. Prova du också!

 

ANNA WILDEFJORD

Co-founder | SEA/SMA-Specialist

15 års erfarenhet av marknad och PR både som anställd och som egen. Med stor drivkraft och idérikedom tar hon an allt som kommer i hennes väg. Hon är den som får saker gjort helt enkelt!

“Det galnaste jag har gjort är mitt första event som jag anordnade. Jag hade aldrig tidigare drivit något så stort. På 2 månader fick jag ihop ett lyckat event med sponsorvärde över 400.000:-“

anna@knockify.se

MARTINA WIPA

Co-founder | Digital Communicator

Redan som 15-åring visste Martina vad hon ville jobba med och sökte sig till mediekommunikationsprogrammet. Idag består hennes dagar av allt ifrån att skapa annonskampanjer och sökoptimerade texter till att redigera bilder i Photoshop.

“Ibland leker jag runt i Photoshop. Häromdagen bytte jag exempelvis ögon och mun på Anna och mig, något som gav oss ett hysteriskt skrattanfall!”

martina@knockify.se

ALEXANDER HAUSMANIS

Digital Marketing Strategist

Har varit digital sedan 80-talet. Fick sin första dator redan som 10-åring och blev besatt. Han är smart, rapp och vet alltid vad som fungerar bäst. Lite av ett digitalt geni skulle man kunna säga.

“Jag har varit världsmästare i flera olika e-sportspel, vilket säger en del om att jag är strategiskt lagd, har höga mål och att jag gör allt för att nå dem!”

alexander@knockify.se

EVELINA GILLBERG

Content Creator

Med sin stora talang för det skrivna ordet skapar Evelina texter som berör på djupet. Hon har en fingertoppskänsla och vet precis vilken bild och text som skapar MAGI i digitala medier.

“Jag älskar att “nörda” ner mig i detaljer, oavsett om det gäller texter, bilder eller filmredigering. Dessutom är jag en fena på att rimma och riktigt haj på att simma.”

evelina@knockify.se