ABOUT US

Hur vi jobbar

Vi är ett team av duktiga kommunikatörer som har lång erfarenhet och bred kunskap av relationsmarknadsföring och content marketing. Vi vet hur man trollar med text och bild för att skapa relation med olika typer av målgrupper.

Exempel på vad vi gör:
  • Strategier och planer för företags digitala närvaro
  • Framtagande av content för sociala medier
  • Fotografering
  • Sökoptimerade texter
  • Kampanjer på Facebook och Instagram
  • Löpande publicering på företags sociala medier-konton

ANNA NILSSON

14 års erfarenhet av marknad och PR både som anställd och som egen. Med stor drivkraft och idérikedom tar hon an allt som kommer i hennes väg. Hon är den som får saker gjort helt enkelt!

“Det galnaste jag har gjort är mitt första event som jag anordnade. Jag hade aldrig tidigare drivit något så stort. På 2 månader fick jag ihop ett lyckat event med sponsorvärde över 400.000:-“

MARTINA WIPA

Redan som 15-åring visste Martina vad hon ville jobba med och sökte sig till mediekommunikationsprogrammet. Idag består hennes dagar av allt ifrån att skapa annonskampanjer och sökoptimerade texter till att redigera bilder i Photoshop.

“Ibland leker jag runt i Photoshop. Häromdagen bytte jag exempelvis ögon och mun på Anna och mig, något som gav oss ett hysteriskt skrattanfall!”

SARAH MALM

Sarah är en fotograf som har ögat för det där lilla extra. Hon älskar vackra ting och att skapa något unikt. En härlig tjej som man aldrig vill sluta umgås med!

“Att få uttrycka mig kreativt, att omge mig i fina och inspirerande miljöer och att resa gör mig lycklig.”

CAMILLA WINDHARDT

Med sin stora talang för det skrivna ordet skapar Camilla texter som berör på djupet. Hon har en fingertoppskänsla och vet precis vilken bild och text som skapar MAGI i digitala medier.