content marketing

Content marketing

Kanske har du hört talas om content marketing? Det är något som har blivit riktigt stort på sistone på grund av dess framgång. Det är också något som är för att stanna så det är ingen trend. Content marketing är ett sätt att marknadsföra ditt företags produkter och tjänster utan att det blir för reklamigt. Folk är nämligen väldigt trötta på reklam och vanliga annonser får oftast dåligt med engagemang.

Content marketing innebär att man tar fram innehåll som målgruppen vill ha och ger dem ett mervärde. Det är stort fokus på innehåll som är inspirerande, utbildande och/eller underhållande. Detta innehåll gör att din målgrupp vill läsa, gilla, dela och kommentera det som du publicerar. Läs mer om detta i vår blogg!

Vi på Knockify brinner för riktigt bra innehåll och hjälper dig gärna med detta! Allt ifrån att ta fram idéer till att göra research, intervjuer och analyser. Vi skriver texterna på ett intressant sätt, ser till att det finns bildmaterial (genom att jobba med befintlig bildbank eller att själva ta foton/filma) och se till att texten också är SEO-anpassad.

Låter det intressant? Kontakta oss på info@knockify.se